Rakennuskonsultointi

Alkki Group Oy tarjoaa kattavia rakennuskonsultointipalveluja.

Jotka kattavat monipuolisesti erilaiset korjaus- ja rakennushankkeet. Me suunnittelemme ja toteutamme korjauksia ja uudisrakennuksia erilaisiin kohteisiin, kuten kerrostaloihin, omakotitaloihin, teollisuusrakennuksiin ja julkisiin tiloihin. Meillä on laaja kokemus ja osaaminen rakennusten ulkoseinien, ikkunoiden, parvekkeiden, rappukäytävien, kattojen ja pihojen korjausten suunnittelussa. Teemme yksityiskohtaiset korjaussuunnitelmat ja tarvittavat tekniset piirustukset, jotka mahdollistavat sujuvan ja onnistuneen korjausprosessin. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa konsultointia materiaalivalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa.

Laadukas työmaavalvonta on keskeisessä roolissa rakennusprojektin onnistumisessa. Me huolehdimme siitä, että korjaushankkeet etenevät suunnitelmien mukaisesti ja että työ tehdään ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Työmaavalvontamme kattaa kaikki tärkeimmät osa-alueet, kuten rakennusten ulkoseinät, rappukäytävät, katot ja pihat. Ennen korjaustöiden aloittamista teemme perusteellisia tutkimuksia rakennuksen eri osista. Tavoitteenamme on tunnistaa mahdolliset ongelmakohdat ja selvittää rakennuksen kunto tarkasti. Teemme muun muassa julkisivu-, ikkuna-, rappukäytävä- ja parveketutkimuksia, jotka antavat kattavan kuvan rakennuksen tilasta ja tarvittavista korjaustoimenpiteistä.

Rakennuttajapalvelumme tarjoavat asiakkaillemme ammattitaitoista ja luotettavaa tukea rakennushankkeen eri vaiheissa. Autamme valitsemaan sopivat urakoitsijat ja koordinoidaan heidän työnsä sujuvasti. Tarjoamme myös neuvontaa ja konsultointia rakennusmateriaalien ja teknisten ratkaisujen valinnassa. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja projektin vaatimusten mukaisesti, ja tavoitteenamme on varmistaa hankkeen onnistuminen ja asiakastyytyväisyys.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme mielipide on meille äärimmäisen tärkeä. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakaskokemus Alkki Group Oy:n kanssa on mahdollisimman positiivinen ja laadukas. Siksi pyydämme teitä ystävällisesti osallistumaan asiakaskyselyymme.

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja haluamme kuulla suoraan teiltä, miten voimme parantaa toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Jokainen palautteenne auttaa meitä kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestanne ja arvokkaasta panoksestanne Alkki Group Oy:n kehittämisessä.

asiakastyytyväisyys