Talvi ei ole este maalämmölle

Talviaika tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia maalämmön asentamiselle. Alkki Group Oy on maa- ja vesirakentamisen ammattilainen, ja haluamme kertoa, miksi talvi ei ole este maalämpöratkaisujen toteuttamiselle. Monet saattavat ajatella, että kylmät olosuhteet hankaloittavat maalämpöjärjestelmien asennusta, mutta totuus on päinvastainen.

Maalämpö on erinomainen valinta ympäristöystävälliseksi lämmitysmuodoksi ympäri vuoden, myös talvella. Alkki Groupin asiantuntevat ammattilaiset ovat erikoistuneet toteuttamaan maalämpöratkaisuja kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Talviaika tarjoaa jopa etuja, kuten helpomman pääsyn maaperään ja mahdollisuuden hyödyntää maalämpökaivojen porausta myös jäätymättömillä alueilla. 

Joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet vailla palvelujamme. Yhteystietomme löydät täältä.

Luota Alkki Group Oy:hyn maalämpötarpeissasi, ja anna talvenkin olla liittolaisesi energiatehokkaassa lämmityksessä.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme mielipide on meille äärimmäisen tärkeä. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakaskokemus Alkki Group Oy:n kanssa on mahdollisimman positiivinen ja laadukas. Siksi pyydämme teitä ystävällisesti osallistumaan asiakaskyselyymme.

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja haluamme kuulla suoraan teiltä, miten voimme parantaa toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Jokainen palautteenne auttaa meitä kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestanne ja arvokkaasta panoksestanne Alkki Group Oy:n kehittämisessä.

asiakastyytyväisyys