Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit Turussa toteuttaa ja saunat rakentaa Alkki Group Oy.

Tiedämme, että nämä remontit ovat yksi kodin vaativimmista projekteista. Siksi tarjoamme huolellista suunnittelua ja neuvontaa alusta asti, jotta remontistasi tulee onnistunut.

Autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja tekniset ratkaisut remonttia varten. Haluamme toteuttaa remonttisi juuri sinun toiveidesi mukaisesti – haluamme auttaa sinua saamaan unelmiesi kylpyhuoneen ja saunan. Voit luottaa meihin kylpyhuone- ja saunaremonttisi kanssa. Me hoidamme kaiken, ja sinun tarvitsee vain nauttia upeasta lopputuloksesta. Kun tilaat remontin meiltä, voit olla varma, että se onnistuu! Märkätilojen remontti tuo kotiisi unelmiesi pesu- ja saunatilat. On tärkeää valita ammattitaitoinen remonttifirma, joka hoitaa homman hyvin alusta loppuun. 

Kun tehdään kylpyhuoneremontti, se yleensä kattaa koko tilan uudistamisen. Me hoidamme putket, sähköt, pintamateriaalit ja kaiken muun tarvittavan. Asennamme myös markkinoiden parhaat kalusteet tarpeesi mukaan. Saunaremontti voi olla pieni tai suuri projekti. Pienelläkin muutoksella saadaan jo uutta ilmettä, mutta kokonaisvaltaisella remontilla saadaan paras tulos. Meidän asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat alansa hyvin. Heillä on ajantasainen tieto kaikista tarvittavista asioista ja teknisistä määräyksistä, jotta remontti sujuu jouhevasti. Me huolehdimme vedeneristyksistä, laatoituksista, paneloinnista, lauteista, valaistuksesta ja kalusteista – koko paketin.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme mielipide on meille äärimmäisen tärkeä. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakaskokemus Alkki Group Oy:n kanssa on mahdollisimman positiivinen ja laadukas. Siksi pyydämme teitä ystävällisesti osallistumaan asiakaskyselyymme.

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja haluamme kuulla suoraan teiltä, miten voimme parantaa toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Jokainen palautteenne auttaa meitä kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestanne ja arvokkaasta panoksestanne Alkki Group Oy:n kehittämisessä.

asiakastyytyväisyys