Kalusteasennus

Alkki Group suorittaa kalusteasennukset tarkasti ja huolellisesti.

Jotta lopputulos säilyy pitkään ja miellyttää silmää. Kalusteasennus on tarkkaan organisoitu prosessi, joka mahdollistaa asiakkaillemme täyden palvelun tarjoamisen. Me asennamme irto- ja kiintokalusteet valmiiksi käyttöön, ja palvelumme kattaa erilaisia kohteita kuten hotelleja, ravintoloita, myymälöitä ja muita liiketiloja. Teemme tiivistä yhteistyötä rakennusyritysten, suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa varmistaaksemme jokaiselle kohteelle yksilöllisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Kalusteasennus on monipuolinen ala, jossa jokainen työkohde on ainutlaatuinen. Meidän asentajamme ovat ammattitaitoisia ja joustavia, kyeten sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja siistiä työnjälkeä palvelualttiilla asenteella, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden jokaisessa kalusteasennusprojektissa.

Tarjouspyyntö:

  1. Aloita pyytämällä tarjous meille. Kerro meille perustiedot työkohteestasi, tarvittava ja aikataulu. Lisäksi toivoisimme tietoja jätehuollosta ja siitä ja ovatko kalusteet jo valmiiksi kohteessa.

Valmisteluvaihe:

  1. Ennen työmaalle saapumista toimita meille piirustukset ja tarvittavat työmaaohjeistukset. Saat meiltä asentajien tiedot ja täytämme tarvittaessa saamamme lomakkeet.

Työn aloitus:

  1. Kun saavumme työmaalle, tuomme mukanamme tarvittavat työkalut, sekä käytämme asianmukaisia työvaatteita ja -suojaimia. 

Työskentely työmaalla:

  1. Tarkastamme kohteen kalusteet, niiden sijainnit, sähkörasiat ja putkilinjat. Kalusteasennukset kattavat kaikki kalusteet, ja samalla huolehdimme työturvallisuudesta ja siisteydestä. 

Lopputarkastus:

  1. Teemme yhdessä lopputarkastuksen tilaajan kanssa, jonka jälkeen laadimme luovutusilmoituksen – näin pystymme varmistamaan laadun ja asiakastyytyväisyyden jokaisessa projektissa.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme mielipide on meille äärimmäisen tärkeä. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakaskokemus Alkki Group Oy:n kanssa on mahdollisimman positiivinen ja laadukas. Siksi pyydämme teitä ystävällisesti osallistumaan asiakaskyselyymme.

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja haluamme kuulla suoraan teiltä, miten voimme parantaa toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Jokainen palautteenne auttaa meitä kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestanne ja arvokkaasta panoksestanne Alkki Group Oy:n kehittämisessä.

asiakastyytyväisyys